Министърът на финансите от времето на ГЕРБ Владислав Горанов отново

...
Министърът на финансите от времето на ГЕРБ Владислав Горанов отново
Коментари Харесай

Разпитват Владислав Горанов. Той се оплаква от омаскаряване

Министърът на финансите от времето на ГЕРБ Владислав Горанов още веднъж е извикан на разпит в ГДНП поради абсурда с джипа.

"Темата с лекия автомобил е една битова тематика, от която не може да се извлече омаскаряването на един някогашен министър. Аз съм единствено ползвател на един автомобил, който се потвърди, че не е манипулиран ", съобщи той пред публицисти.

Наскоро Горанов бе спрян преди да напусне България с автомобил, за който се оказа, че е разгласен за интернационално търсене. Той отхвърля да е знаел за казуса с колата, а точно, че в компютрите има регистрация, която е с дата от преди производството на возилото.

„ Този автомобил няма по какъв начин да е регистриран, преди да е създаден. Вероятно става въпрос за документна измама”, сподели Горанов.

Той разкри още, че е разпитван досега 3 пъти по обвиняванията на укриващия се в Дубай предприемач Васил Божков. „ Нови обстоятелства и условия няма по какъв начин да бъдат добавени”, съобщи някогашният финансов министър.

„ Очевидно опитът на „ Боец” да издигнат още веднъж тематиката цели единствено едно - Бойко Борисов да дава пояснения пред камерите на националните медии по тематики, които от дълго време са изяснени в общественото пространство”, счита Горанов.

Той заподозря политическа офанзива. Откъде идва тя, Горанов съобщи, че е "въпрос, обвързван с орнитологията ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР