Министърът на финансите Джанет Л. Йелън се изправи срещу китайския

...
Министърът на финансите Джанет Л. Йелън се изправи срещу китайския
Коментари Харесай

САЩ предупреждават Китай за своя износ и подкрепа за Русия

Министърът на финансите Джанет Л. Йелън се изправи против китайския си сътрудник по отношение на възходящия експорт на Китай на евтини електрически транспортни средства и други екологични енергийни артикули, като сподели, че те бяха опасност за работните места в Съединени американски щати и упорстваха Пекин да понижи своята индустриална тактика, сподели държавното управление на Съединени американски щати.

Г-жа. Йелън също по този начин предизвести своя сътрудник, вицепремиера Хе Лифенг, че китайските компании могат да се сблъскат със „ обилни последици “, в случай че дават материална поддръжка за войната на Русия против Украйна, съгласно обобщение на Министерството на финансите, оповестено в събота от двудневни договаряния в южния град на Гуанджоу.

Срещите в петък и събота бяха изпитание на двете най-големи стопански системи в света да се оправят с комерсиалните и геополитически разногласия, до момента в който страните се пробват да стабилизират връзки, които доближиха дъно предходната година.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР