Министърът на енергетиката Теменужка Петкова открива конференцията Ролята на неправителствените

...
Министърът на енергетиката Теменужка Петкова открива конференцията Ролята на неправителствените
Коментари Харесай

Дискутират ролята на НПО-тата за подобряване на енергийната политика

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова открива конференцията „ Ролята на неправителствените организации за възстановяване на енергийната политика и нормативната база в региона на енергетиката – провокации пред Югоизточна Европа “.

Първото събитие от програмата на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, във връзка с енергетиката, се провежда от Института за енергиен мениджмънт, със съдействието на Министерството на енергетиката. Форумът ще се организира на днешната дата, 15 март.

Очаква се в полемиките да се включат вицепрезидентът на Европейската комисия, отговарящ за Енергийния съюз Марош Шефчович, шефът на Секретариата на Енергийната общественост Янез Копач, президентът на Европейската организация на потребителите Йорян Бринкман, вицепрезидентът на Евроелектрик Магнус Хал и други.

Участниците ще обсъдят ефикасните механизми, посредством които главните послания на Неправителствени организации да доближат до европейските институции, кои са най-хубавите практики за това, каква ще бъде ролята на организациите в ръководството на Енергийния съюз и други. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР