Министър-председателят твърди, че за него е важна оценката на хората,

...
Министър-председателят твърди, че за него е важна оценката на хората,
Коментари Харесай

Борисов: Когато виждам как хората се радват, се мотивирам да продължим

Министър-председателят твърди, че за него е значима оценката на хората, въпреки и думите му да навяват подигравка на фона на продължаващите над три месеца огромни антиправителствени митинги в страната и чужбина.

" За мен е значима оценката на хората ", написа министър председателят, който е в Родопите и инспектира инфраструктурни планове.

" Когато ги виждам по какъв начин се радват, че след 40 години очакване ще има прекрасен път сред с. Белица и с. Загражден - това ме стимулира да продължим с ударното строителство освен в Родопите, само че и в цялата страна. Вече стартира и ремонтът на пътя Югово - Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Паралелно с това не е серпантина и работата по пътищата в община Велинград. Поели сме ангажимент към жителите на общината и ще го осъществим! ", непреклонен е в убежденията си Борисов.



" Догодина ще бъде напълно подготвен пътят от Югово до Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Отсечката е 31 км, като цената на ремонта е над 45 млн. лева с Данък добавена стойност. Това е единствената пътна връзка на Община Лъки с Пловдив, по която всекидневно минава тежкотоварен трафик. Ще бъде положен нов асфалт, ще се ремонтират оборудванията по трасето, ще се постави хоризонтална маркировка и ще се възвърне отвесната сигнализация ", регистрира дейностите си министър-председателят.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР