Министър-председателят на България Бойко Борисов честити националния празник на страната

...
Министър-председателят на България Бойко Борисов честити националния празник на страната
Коментари Харесай

Борисов: Нека жертвите не са били напразни

Министър-председателят на България Бойко Борисов честити националния празник на страната в формалния си профил във фейсбук.

"Честит 3-ти март! Поклон пред паметта на всички, които са се борили и починали за свободата на България. Признателност, която няма отминалост. Нека всеки българин през днешния ден живее по този начин, че тяхната жертва да не е била безрезултатна ", написа министър председателят.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов също честити националния празник на България 3-ти март в профила си в обществената мрежа.

"140-години модерна българска държавност е събитието, което ни припомня, че сами ковем триумфите, само че и неуспехите си. Важно е да помним уроците от нашата история. А тя ни споделя ясно, че само обединени можем да печелим и да вървим напред. Че “Съединението прави силата” не е девиз, а идея. Че водачеството не е орис, а избор и деяние.

Вярвам, че от нас, като модерно общество, зависи бъдещето на Родината ни! И откакто нашите предшественици съумяха след 5 века на терор и давност, за нас - председателстващите обединена Европа, няма да има опрощение, в случай че не създадем огромен скок напред! Затова, дано да намерим и през днешния ден онази мощ в себе си, която ще ни разреши да сложим Отечеството пред егото си. Родолюбието пред честолюбието. Бъдещето пред предишното... Честит празник! ", написа Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР