Министър-председателят Кирил Петков отрече да е водил тайни разговори с

...
Министър-председателят Кирил Петков отрече да е водил тайни разговори с
Коментари Харесай

Премиерът не е поемал ангажимент за отмяна на зеления сертификат

Министър-председателят Кирил Петков отхвърли да е водил секрети диалози с „ Възраждане ” за анулация на зеления документ. Такова обвиняване против него насочиха от ГЕРБ-СДС. След съвещанието на държавното управление министър председателят разяснява:

„ Още след митинга разгласих, че отваряме работна група. Единственото, което направихме през вчерашния ден в диалога, е, че с „ Възраждане ” уточнихме по кое време тази група ще стартира да работи. Никакви задължения не са поемани от никого ”, безапелационен е той.
Кирил Петков: Новият ни дълг е 4, не 7 милиарда
„ За 2022 година беше утвърден нов дълг от 7,293 милиарда 3 милиарда от тези 7 милиарда действително са остарял дълг, който изтича - би трябвало да се рефинан...
Прочети повече
Той дефинира дейностите на здравния министър Асена Сербезова след случилото се във Враца като „ съответни ”. „ Тя незабавно направи цялостна инспекция по случая. Заключенията ще служат такива проблеми с съдбовен край да се избегнат отсега нататък. Поведението ѝ беше безусловно съответно за случая ”, добави министър-председателят.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР