Министър-председателят Кирил Петков, който през последните дни обект на нова

...
Министър-председателят Кирил Петков, който през последните дни обект на нова
Коментари Харесай

ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН! Треньор по карате призна: Тренирахме в министерския кабинет на Киро, държах му лапи...

Министър-председателят Кирил Петков, който през последните дни обект на нова порция подигравателни колажи, прозвища и мнения в обществените мрежи поради фотографията му от Министерството на стопанската система, на която се прави на спаринг-боксьор с Явор Дянков, се оказа съвсем факир в каратето. Харвардският аферист имал кафяв колан в азиатското бойно изкуство.

Дяков, който е прочут треньор по джу-джицу, персонално връчил на премиера колана в юношеските му години. Кафявата лента на процедура е предпоследната стъпка по пътя, който въплъщава степента на добитите умения, преди най-високото ходило - черния колан.

" Аз съм фамилен другар с бащата на Кирил - Петко Петков, който е доста сериозен занаятчия по бойни изкуства. Той ми го докара и го включих в огромната детска група. По това време преподавах на стадион " Академик ". Дълги години държах залата там, като имаше доста деца и студенти. Петко тренираше под моята зала и беше един от пионерите в айкидото у нас.
свързани новини166224на 05.01.2022
Тогава дребните деца не можеше да упражняват айкидо, защото бойните изкуства бяха преследвани от комунистическата власт. Кирчо беше на 5 години, когато татко му го качи за пръв път горе в залата при мен. Държал съм го на коленете си. Като дете изначало му беше мъчно. Баща му го докара, с цел да го научим на дисциплинираност и ред. Да се оправя леглото, да учи и да поема отговорности. Това е желанието на всеки родител. Учил съм го най-много да е добър човек, да е самоуверен и кардинален. Да е виновен - като каже нещо, да го извърши ", разкри пред столичен всекидневник Дянков, който е обучавал доста някогашни министри, както и 23-ма депутати от настоящия парламент.

Сенсеят разкри и друга, прелюбопитна детайлност от всекидневието на Кирил Петков като министър на стопанската система в служебното държавно управление. С какво мислите, че е запълвал част от работното си време на кабинета си?

" Написаха злобно, че сме били пред герба, в боксьорска стойка и че всичко това се е случило по време на работа. Нищо от това не е правилно. Събирахме се той да тренира, когато беше министър на стопанската система - заран от 7 до 8 ч. Заедно с още един човек тренирахме в кабинета му, показвах му по-практични техники, държах му лапи... Неговите срещи започваха от 8.30 часа и по този начин не пречехме по никакъв метод на работния развой.

Правехме го, с цел да държи физическо равнище, тъй като от време на време работеше до 1-3 часа през нощта. Много пъти ми е споделял, че напрежението и отговорността са съществени. Казваше, че внимава да не обиди хората и желае да вникне в детайлите, с цел да не приказва празни приказки ", разяснява още Дяков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР