Министър-председателят и министрите трябва да ползват цялата оперативна информация на

...
Министър-председателят и министрите трябва да ползват цялата оперативна информация на
Коментари Харесай

Ген. Румен Миланов: За какво са службите, ако премиерът ползва медийни публикации?!

Министър-председателят и министрите би трябвало да употребяват цялата оперативна информация на службите, а не медийни изявления. Има ДАНС, Министерство на вътрешните работи, КПКОНПИ. Би трябвало тази инфрмация да е готова и след това да има разслeдвания и обвинявания. Това съобщи ген. Румен Миланов, разяснявайки настоящата конюнктура с даване от премиера Петков на лист с олигарси и привикването му в прокуратурата.

Министър-председателят би трябвало да се отнесе към службите. Емоция ли бе това? Тук не е до провокация. Службите му са подчинени, би трябвало да изисква от тях, безапелационен бe Миланов в "Честно казано с Люба Кулезич " по Евроком 

Нямаме потребност от замяна, а от смяна. Трябва да съблюдаваме демократичните правила, само че не като факсимиле, тъй като този метод може да стане деградивен. Държавата не искаше да се оправи с мутрите. Строителите на страната, само че и не дребна част, не желаеха да се реализира този резултат. Баналният изказ, е да забележим резултатите, само че те са притиснати от времето и може да създадат неточност.
Защо министър-председателят споделя, че те са 20 индивида, които ги знаем, тъй като той самичък влиза в капан. Има метод да излезе от него с медийни изявления, само че той е министър-председателят, а къде са службите да го поддържат с тази информация, сподели още той. 

Има институционален феодализъм - тази информация е на това ведомство, тази на това. Този феодализъм обслужва единствено това ведомство и мъчно. Тя би трябвало да се комплектова и се употребява екипно, уточни той. 

Едно време аналитична част бе БОРКОР, а разледваща Министерство на вътрешните работи, ДАНС. При делене на КПКОНПИ от кое място ще се намерят хора да свършат тази работа? Защо би трябвало да сътворяваме нов инструментариум? 

Трябва да минимизираме бухалковата активност. Въпросът е на правдивост и добрина, другояче е тирания, изясни той. 

Държавата не искаше да се прави с мутрите. Една част от строителите на страната не желаеха да се реализира този резултат, уточни той. 

Бившият началник на БОРКОР, жандармерията и ГДБОП призна, че никой от новите ръководещи не го е канил за консултант. 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР