Министър-председателят Бойко Борисов ще се ваксинира срещу COVID-19, въпреки че

...
Министър-председателят Бойко Борисов ще се ваксинира срещу COVID-19, въпреки че
Коментари Харесай

Бойко Борисов обяви, че ще си бие ваксина рсещу COVID-19, макар че го преболедува

Министър-председателят Бойко Борисов ще се имунизира против COVID-19, макар че прекара ковид а. За това решение на премиера са съобщили от Министерския съвет. 

Премиерът има вяра в науката и ще си постави ваксина, безапелационни са от държавното управление. Борисов ще разгласи решението си на Европейския съвет в четвъртък, написа " 24 часа ".

С желанието да се ваксинира, Борисов се присъединява към вълната политици, готови публично да дадат образец на елементарните жители да го създадат. Ваксинация в ефирен ефир оповестиха някогашни американски президенти. Кралица Елизабет също се чака да направи имунизацията си обществена.

Бившият външен министър Николай Младенов е един от първите, които подеха акция за имунизиране.  “Ще си сложа ваксина против COVID-19 " разгласи с профилната си фотография във фейсбук той.

I Will Take A COVID-19 Vaccine, гласи специфична рамка за профилната му фотография в обществената мрежа, която той сложи и по този начин прикани и други да трансформират фотосите си.

“Днес си сложих рамка на фотографията във фейсбук, че ще си сложа ваксина против COVID-19. Разбира се, целта би трябвало да бъде на хората на първа линия— доктори, медицински сестри, учители, служители на реда, както и най-рисковите контингенти— възрастните хора, нашите родители и хронично болните ", написа Младенов.

Примерът му бе последван от десетки, само че се оказа, че сходна рамка за профилна фотография на български език липсва в интернет, а таман противоположното - има рамка единствено за антиваксъри. 

“С огромна изненада открих, че в случай че желая да си сложа рамка със същото наличие на български, единствената ми алтернатива е да кажа, че НЯМА да си сложа ваксина... Странно, нали? Обръщам се с молба към всички във фейсбук, които знаят по какъв начин се вършат тези неща— дано да оказват помощ, като създадат рамка в ПОДКРЕПА на имунизирането против COVID-19 ", прикани Младенов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР