Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с началника на Детската клиника

...
Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с началника на Детската клиника
Коментари Харесай

Борисов към доц. Мангъров: Не ми е приятно да се разделяме по една или друга тема

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с началника на Детската клиника в Инфекциозна болница – София доцент доктор Атанас Мангъров. Срещата идва след породилото се напрежение сред Националния действен щаб и Експертния медицински съвет по тематиките за всеобщия имунитет и потреблението на бързи проби за диагностика на COVID-19.

Преди седмица министър председателят изрази своето неодобрение от държанието на доцент Атанас Мангъров като член на съвета и го упрекна в дезинформация на хората. Няколко дни по-късно Медицинският съвет приключи активност.
Премиерът: Не е време за охлабване на ограниченията против COVID-19, би трябвало да ги удължим Борисов прикани доцент Мангъров да спре "да подлъгва хората " и да не основава дезинформация
Днес Борисов благодари на доцент Мангъров за неговите оферти и рекомендации, свързани с битката с COVID-19. „ Имам огромно почитание към теб и всеки, който е на сходна позиция и лекува хора, се употребява освен с утвърждение и почитание. И не ми е прелестно в общественото пространство да се разделяме по една или друга тематика ", съобщи Бойко Борисов.

Министър-председателят беше безапелационен, че държавното управление ще продължи да се вслушва във всяко експертно мнение, с цел да бъдат обезпечени най-хубавите и работещи ограничения за отбрана на българските жители и за справяне с последствията от ковид.
Мангъров: Да се затвори цялото общество е оригиналност, която не е издържана от епидемиологична позиция "Това, което се случва в този момент, се е случвало неведнъж в предишното. Нищо изключително няма да се случи, няма да бъде Армагедон ", съобщи той
„ Макар че ние приказваме за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един метод, щабът по различен, само че то е едно и също. Затова аз ти благодаря, че имаме опция да употребяваме всеки разум, с цел да намерим най-правилното решение “, акцентира още министър председателят.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 581 4 23 42 Света 1 446 983 16 064 83 090 308 684 Заразени* Нови Починали България 581 4 23 Света 1 446 983 16 064 83 090
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР