Министър-председателят Бойко Борисов обяви, че всички са наясно кой е

...
Министър-председателят Бойко Борисов обяви, че всички са наясно кой е
Коментари Харесай

Борисов: Всички знаят кой е реалният собственик на "Юлен"

Министър-председателят Бойко Борисов разгласи, че всички са наясно кой е притежателят на концесионера на ски зона " Банков " - Юлен АД, и уточни Цеко Минев, един от притежателите на Първа капиталова банка.

" Всички знаят, нищо че го крият и в случай че ме питаш - за Цеко Минев става въпрос, в този момент, да не ме съдят на следващия ден, тъй като несъмнено има някакъв различен фиктивен притежател, само че омразата сред Цеко Минев и зеелените поражда всичко това, което се случва сега ", съобщи Борисов пред Би Ти Ви на въпрос кой е действителният притежател на " Юлен ".

" Според мене, притежателят да излезе, да се разкрие, да си постави картите на масата и да приключим с това ", прикани Борисов и посочи, че " откакто Цеко Минев движи всичко на Банско най-вероятно той е, в случай че не притежателя, задоволително непосредствен до притежателя ". Той отговори негативно на въпрос дали страната стои зад притежателя на " Юлен ". След като в края на предходната година държавното управление утвърди промени в проекта за ръководство на Националния парк " Пирин ", които уголемяват опциите за застрояване в планината, протестиращи природозащитници се обърнаха към разнообразни институции с въпроса кой е действителният притежател на концесионера на ски зоната на Банско - " Юлен " АД. Поводът бе изказване от 5 януари 2018 година на представител на " Юлен " в изявление по " Нова телевизия ", че кипърският жител Георгиус Георгиу е единствено номинален притежател на концесионера, само че всички способени държавни институции знаят кой е действителният притежател.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР