Министър-председателят Бойко Борисов категорично отрече да има какъвто и да

...
Министър-председателят Бойко Борисов категорично отрече да има какъвто и да
Коментари Харесай

Премиерът: Не вярвам да има идиот, който да мисли, че съм тук заради Гергов!

Министър-председателят Бойко Борисов изрично отхвърли да има какъвто и да е политически подтекст зад изненадващата му аудиенция в Пловдив за откриването на Международния механически панаир.

Премиерът не за първи път открива персонално най-старото бизнес ревю в България. Затова на въпрос дали не се притеснява, че мнозина ще сметнат настоящето му посещаване в Панаира като опит за стопляна на връзките с аления предприемач и регионален водач на БСП-Пловдив Георги Гергов, Бойко Борисов отсече: „ Не имам вяра да има подобен глупак в страната, който да си намерения това!“

„Не мнозина, а един подобен глупак няма! Наслушах се на такива нелепости ”, заявява Борисов по отношение на съмненията за възможни политически диалози с Георги Гергов. Премиерът разясни, че посещава Панаира, тъй като това е мястото, което събира голям брой български и интернационалните компании, където се показват нововъведения, където се търгува.

Борисов добави, че партньорство на Българска социалистическа партия е било препоръчано от позиция на това, че на България й следва да ръководи съвета на Европейски Съюз и по тази причина на левицата е бил препоръчан поста „ ръководител на Народното събрание ”. Що се отнася до общата обиколка на палатите и откритите площи на територията на Панаира в компанията на домакина Георги Гергов, министър председателят заявява: Няма да е европейска да дойда на Панаира и да кажа: „ Гергов да не е до мен! ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР