Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат

...
Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат
Коментари Харесай

Кабинетът ще одобри Стратегия за управление на държавния дълг за периода 2021-2023 г.

Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат посредством видеоконферентна връзка идното на следващия ден от 10.00 часа постоянно държавно съвещание, заяви пресслужбата на кабинета.

Министерският съвет ще утвърди Стратегия за ръководство на държавния дълг за интервала 2021-2023 година

Кабинетът ще направи промени в свое разпореждане от 2019 година за създаване на стратегическите и програмните документи на България за ръководство на средствата от фондовете на Европейски Съюз за програмния интервал 2021 - 2027 година, както и промени в оперативна стратегия "Иновации и конкурентоспособност ".

Министрите ще одобряват стандарти за делегираните от страната действия с натурални и стойностни индикатори през 2021 година и ще одобрят спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2020 година за погашение на стипендии. Министерският съвет ще предложи на Народното събрание за приемане Стратегия за развиване на висшето обучение в България за интервала 2021 - 2030 година

Правителството ще одобри Национална тактика за интегрирано гранично ръководство в България за интервала 2020 - 2025., както и промени в Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР