Министър-председателят Бойко Борисов е на работно посещение в Перник, където,

...
Министър-председателят Бойко Борисов е на работно посещение в Перник, където,
Коментари Харесай

Бойко се изцепи: Аз съм шофьор на Влади Горанов, стъпил ми е на шията

Министър-председателят Бойко Борисов е на работно посещаване в Перник, където, дружно с кмета на общината Станислав Владимиров, организира ревизия на ремонтите по ВиК мрежата в града. Премиерът обърна диалога в смешки и закачки.

С тях в автомобила на НСО пътуват още финансовият министър Владислав Горанов, с който демонстрираха отлични отношение и се майтапеха.

„ Водопроводът от Белмекен за Перник не е давал повреди до момента. За един месец докарахме 300 000 литра вода от Родопите в Перник. Отстрани постоянно е по-лесно да се дава ум, само че строителството е друго нещо – да го пуснеш и от първия път да върви. В града се копае крепко. С месеци текат поръчките, с цел да се стигне до промяна на водопроводите. Ако всеки е сменявал по един тръбопровод през десетилетията, нямаше да трябват 12 милиарда лева за такива действия “, загатна с упрек към предходните държавни управления Борисов.

„ 75% са загубите на ВиК-Перник. С измененията се надявам да ги свалим на 45%. Нощният режим в града се държи поради загубите на вода. Има доста огромен интерес за жилищно строителство в Перник. Много бързо напредват дейностите и хората са удовлетворени. До ноември всичко ще завърши. 4 лота се вършат в целия град с довеждащи водопроводи. Всеки метър, който се подмени в Перник, ще смъкна загубите на вода “, добави кметът на Перник Станислав Владимиров.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР