Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще участва днес във виртуалната среща в рамките на Процеса Акаба

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще взе участие през днешния ден във виртуална среща в границите на Процеса „ Акаба “, в чийто фокус е отговорът на пандемията от COVID-19, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Процесът „ Акаба “ е иницииран през 2015 година от краля на Хашемитско кралство Йордания Абдулла Втори за подсилване на интернационалното и районното съдействие против заплахите от тероризъм, радикализация и принудителен екстремизъм.

Целта на днешния конгрес е да се обсъдят спомагателните закани по линия на сигурността, свързани с пандемията, и нуждата от възстановяване на интернационалната координацията преди предстоящата втора вълна на новия вирус. Във видеоконферентната среща с присъединяване на държавни и държавни ръководители ще се разпознават евентуалните дефекти в отговора на пандемията и новопоявяващите се опасности в областта на сигурността. Ще бъдат дискутирани пътища за запазване на уязвимото население от привличане в редиците на екстремистки и радикални групировки в резултат на продоволствената неустановеност, растящата безработица, комплицираната и несигурна цифрова и просветителна среда. Лидерите ще прегледат също методите за подсилване на устойчивостта на сътрудниците по линия на Процеса „ Акаба “.

За присъединяване си във форума българският министър председател Борисов получи персонална покана от краля на Хашемитско кралство Йордания Абдулла Втори. През юни 2018 година Албания семейства за първи път в Европа среща по Процеса. Нидерландия е втората страна хазаин отвън Йордания на интернационален конгрес в границите на „ Акаба “.

По време на визитата на министър-председателя Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Йордания през октомври 2019 година бе реализирана договореност с крал Абдулла Втори България да бъде хазаин на поредна среща в границите на Процеса „ Акаба “ през 2020 година Предвид изключителната обстановка по отношение на пандемията от COVID-19 провеждането на форума в София бе отсрочено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР