Министър Христо Проданов проведе среща с Организация на експертите мениджъри

...
Министър Христо Проданов проведе среща с Организация на експертите мениджъри
Коментари Харесай

Министър Проданов се срещна с шефа на Фрапорт и със зам.-председателя на Националния борд по туризъм

Министър Христо Проданов организира среща с Организация на специалистите мениджъри в туризма, с Франк Кванте - основен изпълнителен шеф на Фрапорт България и Мартин Захариев – зам.-председател на Националния ръб по туризъм.

На срещата се разискаха проблемите на сектора, свързани с фрагментите в бранша, несигурността, инфраструктурата и рекламата. Дискутираха се даденостите на България и по какъв метод може да се употребяват, с цел да се привлекат повече туристи и по какъв начин да се усъвършенства качеството на предлаганите услуги.

Христо Проданов съобщи, че е склонен с представителите на сектора и съгласно него е нужно да се промени цялостното усещане за България от страна на туристите. Нужно е основаване на ново лого, слоган, както и цялостна нова маркетингова и рекламна тактика. Необходимо е освен да се увеличи бюджета за реклама и маркетинг на министерството, само че е и да се трансформират както маркетинговите, по този начин и рекламните тактики и канали за реализация, с цел да се реализира оптимален резултат. Дигиталната реклама все още е оставала на назад във времето, в реда на нещата е това също да се промени.

Министър Проданов съобщи, че за него е доста значимо секторът да бъде единен и показа, че за в бъдеще маркетинговите и рекламни тактики би трябвало да бъдат съветвани с сектора, с цел да може да се усъвършенства оптимално крайният резултат от акциите. Идеята е освен Министерството на туризма, само че представители на всички типове туризъм в България да се включат.

„ По този метод като резултат ще имаме по-качествено таргетини групи от евентуални клиенти и ще има опция да им се даде информацията, която желаят да получат по най-подходящия метод “, уточни той. Редно е в министерството да има специалисти, които да дават отговор за сегментирането в туризма, акцентира още министърът.

Предстоят още срещи с туристическия отрасъл. В най-кратък период ще се образуват работните групи, с цел да се стартира допустимо най-скоро работа по проблемите на бизнеса.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР