Министър Генчовска е предоставила преговорните документи - двустранния протокол между

...
Министър Генчовска е предоставила преговорните документи - двустранния протокол между
Коментари Харесай

Министър Генчовска засекретила протокола със Скопие

Министър Генчовска е предоставила преговорните документи - двустранния протокол сред Република Северна Македония и Република България, квалифициран от двете външни министерства, със конфиденциален гриф.

Това оповестиха от " Продължаваме промяната " в отговор на медийни запитвания за наличието на протокола, който през вчерашния ден от Министерство на външните работи са внесли в Народното събрание. От екипа на Теодора Генчовска го пратиха в Народното събрание след многократни апели да го сторят, само че в този момент той не може да бъде огласен.

След консултация с комисия по Външна политика тези документи сега не могат да бъдат предоставени на необятната аудитория. Министър Теодора Генчовска е входирала документите с гриф за достъп " За ползване”, което лимитира кръга на хората, които могат да ги прочетат, оповестяват от партийния пресцентър.

" Призоваваме министър Генчовска да смъкна секретния гриф. Призоваваме също Министерство на външните работи в най-кратки периоди да пристъпи към сключване на контрактувания от министър Генчовска двустранен протокол - очакване, обществено оповестено и въшния министър на Северна Македония Буяр Османи ", заявават от Политическа партия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР