Министъп-председателят на Израел Бенямин Нетаняху обяви, че Иран е най-голямата

...
Министъп-председателят на Израел Бенямин Нетаняху обяви, че Иран е най-голямата
Коментари Харесай

Нетаняху размахва парче от дрон, предупреждавайки Иран: Не ни тествайте

Министъп-председателят на Израел Бенямин Нетаняху разгласи, че Иран е най-голямата опасност за света и предизвести, че ще работи против Ислямската република, в случай че е належащо.

Говорейки пред Мюнхенската конференция за сигурност, израелският министър председател акцентира, че Иран не бил нацистка Германия, само че добави, че сред двата режима имало доста прилики.

" Израел няма да разреши на иранския режим да постави примката на терора към нашия врат ", посочи Нетаняху.

По време на речта си израелският министър председател размаха с дясната си ръка парче от ирански дрон, който Израел смъкна през предходната седмица, откакто той навлезе на тяхна територия. Държейки отломката, Нетаняху попита иранския външен министър Мохамед Джавад Зариф, който седеше в аудиторията: " Разпознавате ли го? Би трябвало, той е ваш. Не ни тествайте. "

Иранският безпилотен аероплан, който навлезе в израелското въздушно пространство, беше прихванат от военновъздушните сили на Израел на 10 февруари, което провокира обостряне на напрежението сред Израел и Сирия, като сирийската противовъздушна защита удари и смъкна израелски изтребител Ф-16, а Израел нанесе масирани въздушни удари против ирански и сирийски цели в Сирия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР