Минималните температури днес ще са между минус 11° и минус

...
Минималните температури днес ще са между минус 11° и минус
Коментари Харесай

Дневни температури около нулата и днес

Минималните температури през днешния ден ще са сред минус 11° и минус 2°, в София - минус 10°, а оптималните - сред минус 4° и 1°.

В западната половина от страната облачността ще се раздира и ще понижава до най-вече слънчево. Над Източна България ще остане най-вече облачно. Ще духа сдържан северозападен вятър, в крайните югоизточни региони - с посока от север.

Предупреждение за ледено време, с оптимални температури под нулата и минимални под минус 10 градуса, остава в действие в Югозападна България.

На морския бряг облачността ще бъде забележителна. Ще духа сдържан, по северното крайбрежие краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са към и малко над нулата, а вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

С променлива облачност ще бъде в планините. Слаби превалявания от сняг ще има тук-там в масивите Западна България. Вятърът ще е сдържан от северозапад, по високите и открити елементи - краткотрайно мощен от североизток. Остава студено, с оптимални температури в курортите към минус 10°, минус 13°.

През идващите дни температурите постепенно ще се покачват. Ще остане прохладно и по-често облачно, само че без основни превалявания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР