Минималните температури днес ще бъдат между 8° и 13°, а

...
Минималните температури днес ще бъдат между 8° и 13°, а
Коментари Харесай

Следобедни валежи и повишена вероятност за градушки в близките дни

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред 8° и 13°, а оптималните - от 22° до 27°.

Ще доминира слънчево време, с купеста и купесто-дъждовна облачност към и след обяд и на доста места, основно в Западна и Централна България, ще превали временен дъжд, съпроводен от гръмотевици. Има условия за градушки. Ще духа до сдържан югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от северозапад.



Предимно слънчево ще бъде по Черноморието. Ще духа до сдържан югозападен вятър, който по здрач също ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са от 15° до 19°, а вълнението на морето ще бъде едва.





И в планините денят ще стартира със слънчево време, само че към обяд облачността ще се усилва и на доста места ще превали и прегъми. Ще духа мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 9°.



През идващите дни повече слънчеви часове ще има заран, а основно към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици, във вторник тук-там в Южна България, а в сряда - и в северните региони. Остават изискванията за градушки. В четвъртък и петък се покачва вероятността за местни интензивни и обилни по количество превалявания, гръмотевични стихии и градушки на повече места в страната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР