Минесота Викингс се нуждаят от защитник в този проект. Това

...
Минесота Викингс се нуждаят от защитник в този проект. Това
Коментари Харесай

Отборите на НФЛ често грешат при изготвянето на QB. Но колко често се провалят? И защо?

Минесота Викингс се нуждаят от бранител в този план. Това е елементарно да се види. Трудната част е да изберат верния - и да дефинират какъв брой си коства за тях да го заловен.

С този първокачествен клас - с присъединяване на Кейлъб Уилямс, Джейдън Даниелс, Дрейк Мей и Дж. Маккарти — Викингите са подготвени да дефинират бъдещето си с 11-ти и 23-ти избор, които могат да бъдат опаковани дружно за прекосяване в първите пет.

Но те осъзнават, без значение какъв брой добре са настроени за новобранец с другарски надъхан към куотърбек старши треньор в лицето на Кевин О'Конъл и суперзвезда уайд ресивър в лицето на Джъстин Джеферсън, няма гаранция в това мощно пресметнато, само че не по-добро от мятане на монета упражнение за намиране на този франчайз състезател в NFL.

„ Мисля, че възможностите ни ще бъдат по-добри от маржовете. Колко положителни са тези шансове? Очевидно това към момента е много рисковано нещо “, сподели третата година общоприет управител Квеси Адофо-Менса. „ Но това, че нещо е рисковано, не значи, че се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР