МИНЕАПОЛИС (АП) — Едуард Жулиен хоумра два пъти и вкара

...
МИНЕАПОЛИС (АП) — Едуард Жулиен хоумра два пъти и вкара
Коментари Харесай

Близнаците спират да се плъзгат при хоумърите на Жулиен, хвърлянето на Кореа, за да хване Отани в чинията при победата с 3-2 над Доджърс

МИНЕАПОЛИС (АП) — Едуард Жулиен хоумра два пъти и вкара три ръна за Минесота Туинс, с цел да провокира падащ състав и водят победа с 3-2 над Лос Анджелис Доджърс в сряда.

Жулиен, който влезе следобеда при започване на сезона с 3 за 28, поведе първия и петия ининг с противоположни удари на трибуните в ляво за първата си игра в кариерата с доста домакини. Алекс Весия (0-1) смени титуляра Боби Милър, с цел да стартира пети и пое загубата.

Жулиен, втората година бейзмен, също стартира третия с един гол и означи гол на един от Байрън Бъкстън, който спря плъзгане 0-към-33 за Близнаците с бегачи в позиция за гол.

Макс Мънси поведе в четвъртия ининг с хоумрън, а Теоскар Хернандес удари двойно RBI за Доджърс, чиято опция за равнене на играта в шестия беше осуетен, когато Шохей Охтани – който направи 1 за 3 с разходка – беше изхвърлен в чинията, с цел да постави завършек на този ининг.

Фреди Фрийман направи двойно по дясната полева линия, което Алекс Кирилоф не съумя да улови,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР