Мине време и Гала смени някой от панелистите си. Причината

...
Мине време и Гала смени някой от панелистите си. Причината
Коментари Харесай

Поредна сеч в „На кафе“: Гала сменя панелистите и вече е… СНИМКИ

Мине време и Гала смени някой от панелистите си. Причината не постоянно е една и съща, не постоянно става дума безусловно за спорове в екипа или скандал зад кадър, което, несъмнено, не е и изключено.

Този път паметната тв водеща се реши на фрапантна стъпка, единствено и единствено да задържи феновете си пред дребния екран и да запази любопитството им непокътнато. Поредна непредвидена смяна стъписа панелистите й, откакто неотдавна всички се реалокираха в чисто ново студио.

Не единствено съвременна конюнктура обаче ще е това, с което Гала изненадва екипа си, само че и с нови членове в него.

Водещата показа двете „ нови попълнения на панела “, както самата тя се изрази – Владо Николов и Гергана Змийчарова, която наскоро беше неин посетител в графа за пътешествия.

„ Вие постоянно сте ми в сърцето “, заяви Гала с вълнение на сътрудниците си, само че думите й стреснаха някои от тях, тъй като прозвучаха като прощално самопризнание преди идна разлъка. „ Ауу, че подло! “, побърза да изкоментира Дарин Ангелов с видимо фалшив яд. А дали гнева не се е пренесъл и зад кадър, можем единствено да гадаем.

Гала е почнала да прави безспорна чистка в „ На кафе “, във всеки аспект, очевидно тъй като е забелязала, че към този момент има много фенове, които откровено се възмущават на еднотипността и втръсналите до прекаленост познати разговори в студиото. Все още обаче, не става напълно ясно кой ще отстъпи мястото си в панела измежду актуалните панелисти –  Дарин Ангелов, Кристина Патрашкова, Ромина Тасевска и Георги Блажев.

Другият панелист, артистът Юли Константинов, пък, напоследък не се появява в ефир, което може да се окаже и за непрекъснато. Ще изчакаме, ще забележим.

Все още няма и публична информация за промени в екипа на „ На кафе “, който е в този състав, с леки промени, от септември 2021 година. Самата Гала даже постоянно се майтапи със себе си, казвайки, че може да бъде свалена от ефир./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР