Миналото, което имат някои популярни личности, със сигурност от време

...
Миналото, което имат някои популярни личности, със сигурност от време
Коментари Харесай

Преслава е била палавница преди да се задоми

Миналото, което имат някои известни персони, сигурно понякога им провокира кошмари при мисълта, че може да стане публично притежание. Е, по този начин се случва в този момент и с поп фолк дивата Преслава.

Към днешна дата изпълнителката е щастлива в персоналния си живот, жъне и триумфи на професионалната сцена, само че преди да открие Павел - бащата на детето си, звездата на " Пайнер " очевидно не е серпантина да ловува.

Преслава не излизала от баровските заведения преди да се запознае с сегашния си мъж, тъй като имала цел - да открие подобаващ човек за себе си, това разкриват пред " Уикенд " близки от обкръжението на звездата. Това не било по никакъв начин лесна задача, тъй като брюнетката имала куп условия.

" Всеки ден висеше в клубовете в прочут столичен хотел в квартал Лозенец и още няколко лъскави кафета, където дебнеше за подобаващ мъж - обезателно хубав и състоятелен. Това беше след раздялата й с Бирмата.  Все отново съумя да си откри и ето, че дори сътвори семейство с него ", гласи споделеното за добричлийката през изданието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР