Миналогодишната шампионка Джоана Конта отпадна още в първия кръг от

...
Миналогодишната шампионка Джоана Конта отпадна още в първия кръг от
Коментари Харесай

Радванска детронира Конта в Сидни

Миналогодишната шампионка Джоана Конта отпадна още в първия кръг от конкуренцията в Сидни, Австралия, откакто позволи проваляне с 3-6, 5-7 от Агнешка Радванска.

Британката не съумя да повтори достижението си от предишния сезон, където на финала реализира безапелационна победа точно против полякината.

Този път Радванска бе доста по-стабилна на корта и след тъкмо час и 50 минути игра съумя да вземе реванш от първата ракета на Англия.

" Много съм щастлива. Радвам се, че демонстрирах добра игра преди началото на Аустрелиън Оупън. Двубоят бе на приливи и отливи, само че съм щастлива, че съумях да печеля в два сета. Миналата година нещата не приключиха по метода, по който желаех, само че аз не желая да се връщам обратно. Надявам се, че тази година ще бъде доста по-успешна за мен ", съобщи Радванска, която на този стадий се намира на 28-ма позиция в международната класация. Съперничка на Агнешка в идващия кръг ще бъде американката Катрин Белис.

В различен мач Доминика Цибулкова записа чиста победа с 6-4, 6-4 над рускинята Елена Веснина. В идващия кръг словашката тенисистка ще се изправи против победителката от дуела сред Анжелик Кербер и Винъс Уилямс, който следва да се изиграе по-късно през днешния ден.

За идната фаза в Сидни се класира и чешката тениситка Барбора Стрицова, побеждавайки с 2-0 сета Елена Макарова (Русия). Напред продължава и представителката на домакините Саманта Стоусър, която реализира сложна победа с 2-1 сета над Карина Витхьофт (Германия).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР