Миналият месец в блог пост ръководителите на X обявиха официално,

...
Миналият месец в блог пост ръководителите на X обявиха официално,
Коментари Харесай

Трансформацията на X във видео платформа

Миналият месец в блог пост ръководителите на X оповестиха публично, че обществената мрежа към този момент би трябвало да бъде гледана преди всичко като видео платформа.
 X (Twitter) и новата услуга за видео позвънявания
Вече можем да проведем видео диалог в Х (Twitter)

Задават се и финансови услуги

Това известие бе последвано от изказване на основния изпълнителен шеф на X Линда Якарино, в което тя показа някои забавни статистики за това по какъв начин се развива платформата във връзка с видео наличието.

Четири от всеки пет потребителски сесии в X включват гледане на видео, сочат статистиките, в началото генерирани от XData.

X is becoming a video first platform
— Linda Yaccarino (@lindayaX)
Средният годишен ритъм на повишаване на гледанията на видео в X е 35%, а междинното време, прекарано в гледане на видео наличие, се е нараснало със 17%.

Това са цифри, които компанията счита за доста обещаващи, заявявайки, че " бъдещето на видеото в X е ярко! "

Преходът на X към платформа, която преди всичко предлага видео наличие, доста трансформира цялата платформа, която познавахме като Twitter.
 Снимка 657542

Някога Twitter беше прочут със своите къси текстови известия, само че в този момент дава приоритет на видео наличие в разнообразни формати.

Акцентът на платформата върху завладяващите видеоклипове в къс формат подхожда на напъните на съперници като TikTok, които се приспособяват към изменящите се желания на аудиторията.

Този преход също подтиква растежа на дълготрайните видеоклипове на платформата, защото X се стреми да се конкурира с одобрени платформи като YouTube.
 Илон Мъск и радикалните промени в Twitter
Какво направи Мъск с Twitter

Началото на краят или нова ера

Като разследване от тази смяна, доста основатели на наличие на X в този момент концентрират напъните си върху генерирането на видео наличие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР