Миналия петък 67-годишната Джули Казинс е напуснала работата си като

...
Миналия петък 67-годишната Джули Казинс е напуснала работата си като
Коментари Харесай

Чистачката, която стана сензация в Туитър

Миналия петък 67-годишната Джули Казинс е напуснала работата си като чистачка в английската банка HSBC след 35 години стаж в сектора. Напускането й е съпроводено от писмо до шефката й, която също се споделя Джули. Писмото се рапространи в Туитър и трансформира историята на Джулитата в сензация. Причината –  Казинс повдига въпроса за неприятното отношение помощния личен състав. Автор на обявата е синът й Джо.

„ Здравейте, дами, на следващия ден ще бъде последното ми разчистване за HSBC. Приготвила съм комплект от почистващи материали за индивида, който ще пристигна след мен, без значение кой е той “, написа Джули в писмото. „ Напускам работа, откакто Джули ме нахока в офиса. Беше нападателно и злобно, само че това е отражение на твоя темперамент, не на моя “, добавя дамата от обслужващия личен състав.

„ Отсега нататък апелирам всички вие да помните, че в свят, в който можете да бъдете всичко, бъдете благи, тъй като никой от вас не е по-добър от чистачката “, приключва Джули.

Към обявата пък Джо е написал „ И по тази причина обичам майка си. Тя чисти банки от 35 години и през днешния ден напусна с тази прелестна записка, оставена за този ужасяващ управител. Честито пенсиониране, мамо – постоянно се смееш последна “.

 

And this is why I love my mum. She’s been cleaning banks for 35 years and today walked out with this lovely note left for that awful manager. Happy retirement Mum - always have the last laugh eh!  #Tadapic.twitter.com/u8G73MTPMA
— Joe  (@joecousins89) April 30, 2021
От HSBC обявиха пред Би Би Си, че не могат да разясняват обособени кадрови въпроси, само че въпреки всичко проверяват  какво се е случило. Джули споделя пред Mail Online, че се пенсионира и въпреки някои хора да не вземат работата й насериозно, тя разчитала на нея през последните 5 години, които е прекарала в посочената банка. Тя споделя и че чистачите постоянно се чувствали „ забравени “ от другите хора на работното място. Затова и решила да напусне след случая – тъй като желае да работи на място, където се усеща удобно.

Писмото й събра хиляди мнения и споделяния, както и вълна от сходни истории, разказани от децата на мъже и дами, работили като обслужващ личен състав. Всички те описват на какво оскърбление са подложени служащите единствено тъй като работата им е считана за по-маловажна.

 
90-годишната жена, която даде 32 млн. $ на телефонни измамници
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР