Миналата сряда на пресконференция на Apple, посветена на предстоящия дебют

...
Миналата сряда на пресконференция на Apple, посветена на предстоящия дебют
Коментари Харесай

Към днешна дата, Siri се намира на повече от 500 милиона устройства

Миналата сряда на конференция на Apple, отдадена на идния дебют на смарт-колоната HomePod, компанията означи доста увеличената известност на виртуалния гласов помощник Siri. Към момента, този виртуален помощник се намира на повече от 500 милиона устройства.

За съпоставяне, през юни предходната година тези устройства са били 375 милиона. Apple за финален път актуализира статистическите данни за адаптирането на Siri по време на конференцията за разработчици WWDC през 2017 година, т.е. броят на устройствата с конфигурираното приложение Siri е повишен за седем месеца със 125 милиона единици.

„Siri към този момент интензивно се употребява в над половин милиард устройства, отличава се с по-дълбоки знания за музиката и разбирането на вашите желания и вкусове“ — се показва в прес-съобщението на компанията, отдадено на дебюта на HomePod.

Ръстът на помощника Siri е обвързван преди всичко с подобренията, които гласовият помощник е получил с стартирането на iOS на 11 септември предходната година. Гласовият асистент на Apple „заговори“ с по-реалистични женски и мъжки гласове и се трансформира в самообучаващ се. Знае повече за ползите на потребителя и може да предложи най-хубавите рекомендации. Благодарение на синхронизацията с всички устройства, които са под един и същи Apple ID, гласовият асистент ще „разпознава“ потребителя по кое време работи с iPhone, с iPad или Mac.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР