Миналата седмица китайски инфлуенсър почина, след като излъчи на живо

...
Миналата седмица китайски инфлуенсър почина, след като излъчи на живо
Коментари Харесай

Инфлуенсър изпи огромно количество китайски спирт и умря по време на лайвстрийм

Миналата седмица китайски инфлуенсър умря, откакто излъчи онлайн по какъв начин употребява прекалено количество извънредно мощен алкохол.

Според CNN 34-годишният инфлуенсър с псевдоним " Sanqiange " е бил открит мъртъв 12 часа след живото предаване на 16 май в Douyin, китайската версия на TikTok.

По време на стрийма той е изпил минимум седем бутилки Baijiu - китайски алкохол със наличие на алкохол от 30 до 60%.

Твърди се, че Sanqiange е взел участие в онлайн предизвикателство, наречено " PK ", против различен създател в платформата. В предизвикването " PK " двама инфлуенсъри нормално се състезават за дарове или награди от своята публика. Загубилият би трябвало да понесе наказване. В този случай изгубилият трябвало да изпие алкохола, откакто изгубил три кръга от играта, оповестява BBC.

" Не знам какъв брой е консумирал, преди да вляза в стрийма.

Но във втората част на видеото видях, че той довърши три бутилки, преди да стартира четвърта ",

споделя другар на инфлуенсъра пред локалното издание Shangyou News, което оповестява, че предходната седмица се е състояло погребението на младия мъж.

" Когато фамилията му го откри, той към този момент беше мъртъв, даже не получи опция за незабавна помощ ", добави приятелят.

Фамилията на инфлуенсъра е разкрита като Уанг от локални медии, а приятелят му го разказва като " редовен и непосредствен ".

Кадрите се разпространиха в обществените медии в страната, само че към този момент не могат да бъдат гледани онлайн.

Би Би Си оповестява, че Douyin не разрешава пиенето по време на живи излъчвания, а лайвстриймърът към този момент е бил изпъден от приложението за това в предишното.

Това не е първото онлайн предизвикателство, довело до съдбовни последствия, което поражда опасения за сигурността на приложенията за лъчение онлайн. 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР