Миналата седмица жандармерията е претърсила дома на Ален Делон в

...
Миналата седмица жандармерията е претърсила дома на Ален Делон в
Коментари Харесай

72 огнестрелни оръжия и боен арсенал иззети от дома на Ален Делон

Миналата седмица жандармерията е претърсила дома на Ален Делон в Души и иззела десетки огнестрелни оръжия.

Според информацията, оповестена в " Le Parisien " в понеделник, 26 февруари, и доказана от прокуратурата в Монтаржи на идващия ден, въпросните 72 огнестрелни оръжия са били стрелкови и колекционерски, написа БГНЕС.

Имало е и оръжия от категории А (определени огнестрелни оръжия и военни материали) и В (оръжия, употребявани за спортна пукотевица, и такива, употребявани за професионални цели). Макар да е известно, че 88-годишният артист има стрелбище в парцела си в Души, прокурорът в Монтаржи, Жан-Седрик Го, съобщи, че Ален Делон не е имал позволение, което да му разрешава да има огнестрелно оръжие ".

Медиите във Франция считат, че съдът евентуално е решил да предприеме дейности и да задържи тези оръжия надалеч от притежателя им, с цел да предотврати и най-малкия риск, като се има поради нежното здравословно положение на Ален Делон и напрежението сред трите му деца.

В изявление за списание ELLE преди няколко дни Анушка Делон съобщи, че братята ѝ Антъни и Ален-Фабиен " се разхождат въоръжени из къщата ", мислейки си, че са " в Дивия Запад ". По-големият от братята незабавно отвърна на удара, като написа в Инстаграм: " Прекарахте лятото в пукотевица с глог с обичания си, някогашен началник на защитата в Dуши, преди най-сетне да донесете оръжието вкъщи в Женева като спомен от баща. За човек, който ненавижда оръжията, ти изглеждаше доста смела и способна. Що се отнася до мен, аз от дълго време стопирах да нося оръжие. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР