Mиналата седмица академик Денков потвърди, че е имало среща между

...
Mиналата седмица академик Денков потвърди, че е имало среща между
Коментари Харесай

БТВ: Срещали ли са се Алексей Петров, Кирил Петков и Борисов в девически манастир?

Mиналата седмица учен Денков удостовери, че е имало среща сред водачите на Политическа партия и ГЕРБ преди съставянето на държавното управление. Екип на БТВ направи инспекция дали това се е случило в Самоковския девически манастир.

В Самоковския манастир почиват мощите на Свети Пантелеймон и парченце от Кръста Господен. Много известни персони и политици са минавали през храма, с цел да получат благословия, споделя свещеникът Любомир Мишков.

А през последните седмици се заприказва, че и началото на кабинета Денков-Габриел е станало под погледа на Бога зад стените на манастира.

Смята се че в Девическият манастир в град Самоков е имало среща между  Бойко Борисов, Кирил Петков и Алексей Петров за т. нар " сглобка ".

„ Единственото, което съм споделил е че той оказа помощ за логистиката “, разяснява по-рано водачът на ГЕРБ.

„ Да напомня един исторически факт - аз бях определен за министър председател преди срещата в манастира “, съобщи по-късно министър-председателят учен Николай Денков.

След като той удостовери от парламентарната естрада за среща в манастира, вършим опит да се срещнем с монахините. Не ги открихме в неделния ден, само че по телефона разговаряхме с отец Мишков.

„ Девическият манастир в Самоков е наобиколен с 38 камери, аз особено не съм чул за такава среща. Ако е имало, няма по какъв начин да е останала незабелязана, тъй като Девическият манастир е в центъра на града “, разяснява Любомир Мишков.

Попитахме и хората в града, дали са виждали тези персони да посещават Девическия манастир.

Стойка Маркова  споделя, че е виждала Кирил Петков в Самоков - предходната година или по-миналата година. За Бойко Борисов е сигурна.

Манастирът е построен през 1772 година и е непрекъснато настоящ през днешния ден. За него се знае че един от донорите е българската прима Лили Иванова.

„ Мисля че Бойко Борисов съм го виждал, само че не съм сигурен. Беше от дълго време - преди години “, споделя гражданин на града.

Отец Мишков показва, че в негово наличие Алексей Петров не е посещавал манастира.

Той ни кани да се върнем в манастира през седмицата, с цел да ни опише повече за жестовете на донорите, за скритите и очевидни срещи, извършени там.

Ако въпреки всичко е имало такава среща какво бъдеще вещае това?

„ Ако е имало такава среща пред лицето на Бога и в случай че е угодно на Бог, той ще богослови да бъде за положително “, споделя отецът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР