Миналата година Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха 36-тия рожден

...
Миналата година Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха 36-тия рожден
Коментари Харесай

Първият рожден ден на Меган Маркъл като херцогиня на Съсекс: ето как ще прекарат празника двамата с Хари

Миналата година Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха 36-тия рожден ден на Меган като направиха странствуване до Африка... Континентът, където прекараха и медения си месец.

И защото тази година Меган за първи път ще посрещне рождения си ден (който е на 4 август) като омъжена за Хари жена и херцогиня на Съсекс, кралските хроникьори към този момент имат информация по какъв начин двойката ще прекара празника.
 Всеки ден е ново начало! Edna предлага Всеки ден е ново начало!
Според източници от двореца Кенсингтън фамилията на Меган и Хари навръх 4 август, което се пада тази събота, ще участва на сватбата на приятеля от детството на Хари - Чарли ван Страубензи и неговата избраница Дейзи Дженкс.

Хари и Чарли са другари от дълги години и даже са посещавали едно и също учебно заведение в Бъркшир.

Чарли бе и измежду специфичните посетители на сватбата на двойката, както и на сватбеното празненство след церемонията. Твърди се даже, че Хари ще бъде кум на идното бракуване.

 ф wmagazine.com

Засега не е ясно дали и Меган ще има някаква по-специална роля в сватбата или ще бъде неговата "плюс един " на идната сватба.

Сватбата на приятеля на Хари ще бъде на брега на морето, тъй че нямаме самообладание да забележим какъв тоалет ще подбере Меган за мотива, още повече, че ще бъде и рожденичка! Все отново веднъж се става на 37!

Всъщност - това по никакъв начин не ни очудва. Какво по-интересно от това да прекараш първия си рожден ден като омъжена жена като присъстваш на друга женитба! Браво, Меган! Пожелаваме им радостно превозване!

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР