Миналата година Иво Аръков подмени естествените си зъби с така

...
Миналата година Иво Аръков подмени естествените си зъби с така
Коментари Харесай

Преди години неизвестни го пребиват жестоко, жена му умира мистериозно, днес той е повече от щастлив

Миналата година Иво Аръков подмени естествените си зъби с по този начин модерните фасети, за които брои близо 20 бона. Той имаше леко деформиране на резците, което искаше да оправи, само че за жалост, и новата му усмивка никак не е съвършена. Актьорът разгласява в обществената мрежа фотография с жена си Габриела и бебето им, само че вниманието на почитателите беше приковано най-много от зъбите му. " Като на кон са! ", разяснява се в обществената мрежа.

Суетният Иво може и да съжалява, че си е направил конски зъби, само че към този момент е късно. Toй не разяснява къде си е слагал фасетите, а интернет консуматори го съпоставят с Благо Джизъса.

Аръков и различен път е отнасял отрицателни мнения по отношение на визията си. Преди няколко години той тежеше близо 30 кила от горната страна. Артистът въобще не приличаше на себе си и споделяше, че се е ошишкал поради роля. За благополучие, с воля и непримиримост съумя да смъкна насъбраното.

" Бях 110 кг, в този момент съм 80. Спазвам прецизен хранителен режим и упражнявам постоянно. Имам мощна воля и доста бързо стопих непотребните тлъстини ", разказвал е екранният Младен от сериала " Съни бийч ". В момента той е в чудесна физическа форма.

Иво счита, че би трябвало да акцентираме освен на физиката си, само че и на душeвността. Той намерено е приказвал за проблемите си с депресията, която отключил през 2014 година Тогава беше пребит с железни прътове пред дома си, а причинителите на закононарушението по този начин и не бяха хванати. Днес Аръков избира да не помни за предишното. Той не търси отмъщение непременно.

" По-добре да не знам кои са! Гледам напред и не мисля повече за отминали събитията, които ми носят единствено отрицателни страсти! ", безапелационен е артистът. Полицейското следствие прекратил по лично предпочитание.

След побоя Иво изпаднал в дупка, която се опитал да превъзмогне с присъединяване си в риалити шоуто " ВИП Брадър ", само че престоят му в Къщата не съумял да му помогне. Състоянието му се задълбочило и той решил да зареже всичко и да замине зад граница. След цяла година, прекарана в чужбина, актьорът съумял да си стъпи на краката и да възвърне душевния си мир. Освен това парите му привършили и се наложило да си потърси някаква работа. Той бързо-бързо си стегнал багажа и се върнал назад в София, където още веднъж се отдал на актьорската специалност. " Аз не мога да бъда друго с изключение на артист. Това е моето предопределение. Каквито и разочарования да съм имал през годините, сцената е моята обич ", коментирал е Аръков

За благополучие, през днешния ден персоналният живот на Иво върви умерено. Приятелката му Габриела го подари със наследник на име Тео преди 10 месеца. Близките на хубавицата останали много сюрпризирани, когато им съобщила, че чака дете, тъй като е единствено на 20 години. Родителите ѝ се надявали първо да приключи висше образоване и чак след това да основава семейство, само че Николаева избързала с тази значима стъпка. Тя била толкоз влюбена в Иво, който от дълго време копнеел за бебе, че се навила да му роди. Голямата разлика във възрастта им не я смущавала – към този момент се разбирали отлично и нямали несъгласия.

Аръков има един брак зад тила си и не възнамерява отново да се дами, въпреки че половинката му го подари с дете. Преди няколко години той се обвърза публично с рускинята Евгения Браун и делеше един покрив с нея в Лондон. За страдание тя умря ненадейно през 2021 година, а събитията към гибелта ѝ са неизяснени. Иво е признавал, че непредвидената ѝ кончина е най-голямата контузия в живота му, само че последвалото запознанство с Габриела му помогнало да не изпадне още веднъж в меланхолия.

Хубавицата Габи към момента не си е пипала зъбите, само че пък е правила други усъвършенствания във визията си. Тя хваща окото с голям бюст, дело на пластичната хирургия. Заради кърменето на бебето пазвата ѝ е станала още по- огромна, означават фенове от мъжки пол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР