Миналата година Анджелина Джоли се похвали, че дъщеря ѝ Захара

...
Миналата година Анджелина Джоли се похвали, че дъщеря ѝ Захара
Коментари Харесай

Още един повод за гордост за Анджелина Джоли

Миналата година Анджелина Джоли се похвали, че щерка ѝ Захара Марли Джоли ще бъде студентка в Spelman College - едно от най-престижните висши образователни заведения за афро-американци.
 Анджелина Джоли, щерка ѝ Захара и новината, че от есента ще учи в лицей
Голямата горделивост на Анджелина Джоли

С какво се похвали актрисата

С пост в Instagram профила си актрисата поздрави всички първокурсници и показа, че се гордее член на фамилията ѝ да е част от колежа. Дъщеря ѝ Захара също изглеждаше щастлива за новото си начало, съдейки по фотографията, на която театралничи усмихната до съученичките си.

18-годишното момиче очевидно в действителност се радва на студентския си живот и към този момент като второкурсничка има какво ново и вълнуващо да показа.

Захара се е включила към Alpha Kappa Alpha Sorority, което е първото междууниверситетско афро-американско женско общество. В него, несъмнено, членуват единствено девойки, с които дъщерята на Джоли най-вероятно се е сприятелила.

От видео в Instagram излиза наяве, че  е направила публично показване, за което даже е подготвила танц.

" Казвам се Захара Марли Джоли. И пристигнах чак от Голдън Стейт в града, цялостен с ангели - Лос Анджелис, Калифорния ", споделя дъщерята на  пред многочислената тълпа около нея.
 Анджелина Джоли, Захара и по какъв начин актрисата придружи щерка си до колежа Spelman Collage
Доволна ли е Аджелина Джоли от новото начало за Захара

Голямото събитие за Захара

Несъмнено присъединението към Alpha Kappa Alpha Sorority прави Захара доста радостна и горда. Все отново, това е общество с история, която датира още от далечната 1908 година, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР