Минаха няколко дни от последната размяна на реплики между Нешка

...
Минаха няколко дни от последната размяна на реплики между Нешка
Коментари Харесай

РАЕВА НАНЕСЕ ЖЕСТОК УДАР НА РОБЕВА: Всичко има някакви граници, дори лъжите на Нешка...!

Минаха няколко дни от последната замяна на реплики сред Нешка Робева и Илиана Раева. И двете сякаш се заканиха повече да не стават част от обществени полемики, само че през днешния ден всичко стартира изначало. Нешка Робева гостува в телевизионно предаване, в което още веднъж приказва за протичащото се в художествената гимнастика.

Едно от нещата, по които тя взе отношение, е че в "българския народен тим не се прави селекция и по този начин съсипваме доста деца ". Робева добави още: "Същественото е да не се затваря кръга на националните състезатели и никой различен да няма достъп до тях. Важно е всички да се състезават. Ето, в Германия присъствах на селекцията, където се явиха деца от цялата страна. Тук не е добре, тъй като няма и селекция. Имахме доста огромен спор за дете, което сякаш се беше класирало. Тук децата не се състезават, треньорите ги показват. Не е допустимо на държавни шампионати деца да побеждават, а след това да биват отхвърлени. Защо дете, което минава всички стадии на една селекция, не се позволява? Така мачкаме сума ти деца. Не бива да се показват децата.”

На тези думи Илиана Раева взе отношение.

Ето какво написа Илиана Раева в персоналния си профил в обществената мрежа "Фейсбук ":

Утре, БФХГ ще излезе с публично известие до медиите по отношение на следващите операции на Нешка Робева, направени през днешния ден в присъединяване и по малкия екран.

Ще бъдат показани всички публични документи за метода, по който се прави селекцията на национални тимове. Ще предоставим всички публични отговори на нейните писма, за които през днешния ден Нешка Робева не почувства стеснение да излъже, че няма такива, забравяйки, че си ги публикуваше в страницата си във фейсбук. Разбира се, разбираемо не разгласява последното, което ние ще публикуваме.

Недопустимо за треньор като Нешка, по този неподобаващ метод да се пробва да нагнетява ситуацията в българската художествена гимнастика дни преди най-важното ни съревнование този месец - Световната купа в София!

Недопустимо за треньор като Нешка, който се пробва да дестабилизира с операции пред обществото хубавичко конюнктура в националния ни тим в дни, в които както ние, по този начин и многочислените ни почитатели се радваме на възхода на надарените ни девойки и завоюваните от тях златни медали от началото на тази година!

Недопустимо и прекомерно тъпо, само че разбираемо за треньор като Нешка да си разреши по този противен метод да манипулира публичното мнение, без капка срам, че изопачаваш както си искаш обстоятелствата.

Нешка Робева не стопира да приказва против активността на БФХГ и да се пробва да пречи и дестабилизира ситуацията преди старта ни на огромните и виновни надпревари. Тя живее в един свят, в който счита, че “всички обвиняеми” ще мълчат, че няма да и отговорят и ще подминават следващите и операции, както през годините.

Е, не всички сме от нейния свят, а аз сигурно.

Всички, които я познаваме добре знаем, за какво е избрала тъкмо в този момент, дни преди международната купа в София да атакува още веднъж работата на федерацията...

Но всичко има някакви граници, даже лъжите на Нешка Робева!

P.s Бях споделила, че няма да приема поканата на Нешка за война и няма повече да давам отговор на лъжите и пред медиите, само че като президент на БФХГ съм длъжна да не разрешавам, който и да е да злослови по адрес на активността ни, както и да не разрешавам да манипулира публичното мнение!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР