Мина толкова много време, откакто Джон Таварес отхвърли Айлъндърс за

...
Мина толкова много време, откакто Джон Таварес отхвърли Айлъндърс за
Коментари Харесай

Джон Таварес от Мейпъл Лийфс, отново освиркван от феновете на Айлъндърс при последното завръщане

Мина толкоз доста време, откогато Джон Таварес отхвърли Айлъндърс за Мейпъл Лийфс, че идващият контрактуван цикъл на номер 91 е съвсем подготвен да стартира, защото той дава отговор на изискванията за удължение с Maple Leafs на 1 юли.

Но защото старите рани тлеят, почитателите на Айлъндърс продължиха да освиркват Таварес в четвъртък, когато Мейпъл Лийфс посетиха Лонг Айлънд за финален път този сезон, тъкмо както направиха, откакто означи своята 1000-на точка в UBS Arena през декември и тъкмо като правеха го всеки различен път, когато Таварес играеше на Острова.

Те евентуално няма да спрат да освиркват скоро, тъй като споменът за Таварес, който изиска да не бъде раздаван, преди да напусне тима, който го е избрал в неволя, към момента кара кръвта да кипи за почитателите на островитяните, даже в случай че съотборниците на някогашния капитан са добре, оставяйки отминалото да бъде отминало.

„ Феновете ще вършат каквото желаят “, сподели Брок Нелсън, преди островитяните да победят Maple Leafs с 5-4 в продълже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР