Милош Раонич смята, че критиките на Новак Джокович към организаторите

...
Милош Раонич смята, че критиките на Новак Джокович към организаторите
Коментари Харесай

Милош Раонич: Думите на Джокович за US Open вече нямат никаква тежест

Милош Раонич счита, че рецензиите на Новак Джокович към уредниците на US Open нямат особена тежест след случилото се на Adria Tour. Мини турът, проведен от международния №1 се трансформира в призрачен сън, защото беше преустановен след позитивния тест за COVID-19 на Григор Димитров, а още осем спортисти, треньори и техни близки се оказаха инфектирани.

Малко преди шампионатите в Белград и Задар сърбинът бе коментирал изискванията на „ мейджъра “ в Ню Йорк, който ще се организира при прецизни противоепидемични ограничения. Най-голямото терзание за него беше правилото, гласящо, че тенисистите могат да вземат единствено един треньор със себе си – по тази причина назова изискванията „ взискателни “ и „ съвсем невъзможни “, загатвайки, че може да пропусне конкуренцията.

„ Знам, че беше един от хората срещу това да пристигна на US Open. В ранен стадий той сподели, че при тези условия не вижда по какъв начин може да се организира шампионат от Големия шлем “, сподели Раонич, представен от TSN. „ Смятам, че след тази серия от събития този характерен мотив не носи особена тежест. Тази избрана тематика, изключително преди US Open, няма да се дефинира доста съществено предвид на неговите мнения “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР