Milka и Oreo са сред най-предпочитаните видове поничкиРекордните над 21

...
Milka и Oreo са сред най-предпочитаните видове поничкиРекордните над 21
Коментари Харесай

12 уникални донът вкуса в допълнения асортимент на Kaufland България

Milka и Oreo са измежду най-предпочитаните типове понички

Рекордните над 21 000 свежи и качествени продукта предлага в хипермаркетите си най-голямата комерсиална верига у нас - Kaufland. Това лято, към разнообразния продуктов подбор се прибавя и богата селекция от донъти с разнообразни усети, цветове, форми и текстури. В допълнение към безупречния усет и преференциална цена, донътите се оферират и в подаръчни пакети, трансформирайки се в подобаващ комплимент за обичани хора.

Разнообразието в магазините на Kaufland включва сред 12 и 15 типа донъти всеки ден. Те са част от Пекарната и могат да бъдат открити във всеки един хипермаркет от веригата, като в обектите в столичните квартали Банишора, Крива река и Младост има в допълнение вторично излагане в  особено самостоятелен „ сладостен “ донът-щанд.

Сред най-любимите усети у нас са тези с шоколад, класическите – със захарна поръска, както и тези с заряд малина, ягода и ванилия. Изключително огромен интерес тази година провокира и донътът с шоколад Milka, който е най-предпочитаният след шоколадовите разновидности. Kaufland България предлага и неповторим за страната донът с усет на международно известните бисквитки Oreo.



Всички донъти могат да бъдат открити на преференциални цени, като се оферират и в специфични оферти на промо-пакети в композиция от 4 броя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР