Милиони левове пръснаха от Продължаваме промяната“ и Демократична България“ за

...
Милиони левове пръснаха от Продължаваме промяната“ и Демократична България“ за
Коментари Харесай

Сашо Дончев е налял половин милион лева в кампанията на ПП-ДБ

Милиони левове пръснаха от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ за предизборна акция. Въпреки това необикновен резултат нямаше, защото обединението загуби изборите от ГЕРБ с 2%, макар че преди този момент водачите й се биеха в гърдите, че ще завоюват с разлика.

Основен въпрос, на който по този начин и българските гласоподаватели не получиха отговор по време на акцията, беше от кое място са тези милиони, вложени в реклама на обединението.

Отговор на този въпрос до известна степен дават регистрите за обществените дарения към обединението.

Бърза информация демонстрира, че единствено предприемачът и притежател на „ Оверагаз Инк “ Сашо Дончев налял половин милион лв. за акцията на обединението, оповестява Агенция ПИК.

Дончев е един от медиаторите в газа, които бяха върнати от „ Продължаваме промяната “ по време на ръководството им. Припомняме, че откакто отхвърлиха да заплащат на „ Газпром “ в рубли, държавното управление на Петков и Василев стартира да купува още веднъж съветски газ, само че през медиатори, един от които е и Сашо Дончев.
Сега предприемачът „ връща услугата “, като превежда, и това по публични данни!, половин милион за кампанията на ПП-ДБ.

Така откакто прокуратурата и службите удариха криптопирамидата „ Нексо “, новата коалиция си откри други великодушни спонсори, които да финансират акциите им.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР