Милиони индийци плакаха заедно с капитана по крикет Рохит Шарма

...
Милиони индийци плакаха заедно с капитана по крикет Рохит Шарма
Коментари Харесай

Рохит Шарма: Индийският капитан, който загуби Световната купа по крикет, но спечели сърцата

Милиони индийци плакаха дружно с капитана по крикет Рохит Шарма в неделя, до момента в който той излизаше от терена, пробвайки се да сдържи сълзите си.

Неговият тим преди малко беше изгубил финала на Световната купа по крикет от Австралия, удължавайки мъчителното очакване на Индия за славата от 2011 година насам.

Това може би беше най-хубавият му късмет да завоюва стремежи трофей - той ще бъде на 40 години през 2027 година, когато ще се организира идващият шампионат.

На доктрина Рохит към момента може да играе на идващото Световно състезание и да опита още един път. Но болката от загубата вкъщи евентуално ще продължи дълго време.

Когато Индия завоюва трофея пред радостна аудитория в Мумбай през 2011 година, Рохит не беше част от екипа. Той беше гласен за разочарованието си от изключването си по това време.

Щеше да бъде поетична правдивост, в случай че беше спечелил в неделя, а не просто да играе вкъщи Световно състезание, само че и да води своя тим - това не беше писано да бъде.

Но разискването единствено на финала няма да ви даде цялостната история на Рохит Шарма от това Световно състезание. Погледнете по-отблизо и ще видите състезател, който е бил безусловно сигурен в способността си да играе безкористно и храбро крикет в шампионата.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР