Милионер от американския щат Мериленд е обвинен в непредумишлено убийство

...
Милионер от американския щат Мериленд е обвинен в непредумишлено убийство
Коментари Харесай

Американски милионер нае работник, който да му направи ядрен бункер, но нещата се объркаха и сега ще лежи в затвора за...

Милионер от американския щат Мериленд е упрекнат в непредумишлено ликвидиране на служащ, който самият той наел, с цел да му изкопае тунел под дома му. 27-годишният Даниел Беквит се страхувал, че Северна Корея може да пусне над Съединени американски щати нуклеарна бомба и решил да се презастрахова.

Сега са му повдигнати обвинявания за ликвидиране от втора степен и непредумишлено ликвидиране, оповестява New York Post.



21-годишният служащ Аскиа Хафра умрял от отравяне с пушек и многочислени изгаряния, породени от пожар. Трупът му бил открит в мазето на Даниел, в комплицирана тунелна система. Според данни на следствието, милионерът завързвал очите на служащия всякога, когато го вкарвал в убежището, с цел да не знае къде работи.

Мистър Беквит твърди, че гибелта на служащия е трагичен случай, само че полицията счита, че мъжът е умрял, тъй като не знаел схемата на тунелите.

Тунелите се намират на 6 метра подземен, дължината им е към 60 метра. Пожарът е зародил поради нередовност в електричеството. Малко преди да издъхне, служащият изпратил известие на шефа си, употребявайки подземната Wi-Fi мрежа, че вътре мирише на пушек.

Даниел два пъти включвал и изключвал системата, само че повече ограничения не подхванал. Когато убежището било обхванато в пламъци, милионерът опитал да избави 21-годишния си чиновник, само че безрезултатно.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР