Милиардерът купува един от Британските Вирджински острови само за 120

...
Милиардерът купува един от Британските Вирджински острови само за 120
Коментари Харесай

Частният остро на Ричард Брансън – за 118 000 долара на вечер може да е ваш

Милиардерът купува един от Британските Вирджински острови единствено за 120 000 $ през 1979 година.

Остров Некер, благосъстоятелност на Ричард Брансън, е отворен за гости против „ скромната “ сума от 118 500 $ на нощ. През годините доста звезди са гостували в островния парцел на притежателя на Virgin Group. Сред тях са починалата принцеса Даяна и нейните синове, принц Хари и принц Уилям, Барак и Мишел Обама, Кевин Костнър, Хари Стайлс, Кейт Уинслет, Опра Уинфри.

 Добави изложение

Сега всеки, който пожелае и има тази финансова опция, може да отседне на остров Некер. Както и да си докара до 47 близки и другари. Гостите на острова ще могат да отседнат в централната Голяма къща, която в действителност е голямо имение в курортен жанр.

 Добави изложение

Имението включва 17 спални и 24 бани. Някои от спалните разполагат с панорама към белите пясъчни плажове, а главната спалня вид апартамент има свое джакузи, ситуирано на необятна тераса.

 Добави изложение

Имението предлага още прелестни пространства навън и стаи за отдих с игри като шах и билярд. Освен това парцелът разполага със независима фитнес зала, където с изключение на обичайните тренировки, гостите могат да се насладят и на уроци по йога на залез слънце, както и пилатес.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР