Милиардерът Илон Мъск предупреди, че Съединените щати вървят насън към

...
Милиардерът Илон Мъск предупреди, че Съединените щати вървят насън към
Коментари Харесай

Илон Мъск: Вървим насън към Трета световна война

Милиардерът Илон Мъск предизвести, че Съединените щати " вървят насън към Трета международна война ", написа в. " Уолстрийт Джърнъл ".

В подкаст полемика на своята обществена платформа X, Мъск добави, че " самата цивилизация може би е заложена на карта ".

 

" Основният приоритет на политиката на Съединени американски щати би трябвало да бъде " избягването на Третата международна война " и недопускането на обстановка, в която " районен спор бързо може да се трансформира в световен ", смята шефът на SpaceX и Tesla.

 

Мъск твърди, че " Съединени американски щати принуждават Русия да се съюзи с Иран и Китай. Той сподели, че Русия с нейното обилие от първични материали и Китай с неговия свръхестествен промишлен потенциал са страхотна композиция ".

 

Мъск прикани Съединени американски щати да " намерят " път към мир в Украйна и " да възобновят естествените връзки с Русия ". Предприемачът не счита за рационално надценяването на силата на Съединени американски щати.

 

Милиардерът загатна, че " военната мощност на Съединени американски щати към този момент не е това, което е била в миналото " - изключително спрямо други световни сили.

 

В своята полемика Мъск изрази мнение, че няма антируски протест в рускоезичните региони на Украйна, окупирани от Русия. По думите му това значи, че актуалната фронтова линия може да се трансформира в линия на преустановяване на огъня или в непрекъсната граница.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР