Милиардерът Илон Мъск обяви, че занапред само потребители на туитър

...
Милиардерът Илон Мъск обяви, че занапред само потребители на туитър
Коментари Харесай

Мъск: Само верифицирани профили ще могат да гласуват в туитър

Милиардерът Илон Мъск разгласи, че отсега нататък единствено консуматори на туитър (Twitter), чиито профили в обществената мрежа са верифицирани посредством синя отметка за достоверност, ще имат право да гласоподават по въпроси, свързани с политиката на онлайн платформата, съобщи ДПА.

Това е първият обществен коментар на бизнесмена, откакто милиони консуматори на " Туитър " гласоподаваха, че той би трябвало да напусне поста на основен изпълнителен шеф на компанията, която ръководи обществената мрежа, написа Българска телеграфна агенция. В неделя най-богатият човек в света съобщи, че ще се " съобрази " с резултата от анкетата, която той самичък пусна. Вчера беше доказано, че 57,5 на 100 от над 17,5-те милиона консуматори на " Туитър ", които са взели участие в гласуването, упорстват за отдръпването на Мъск от управителния пост.

Обикновено Мъск е деен консуматор на " Туитър ", само че в часовете директно откакто бяха оповестени резултатите от гласуването резервира безмълвие, отбелязва ДПА. Той го наруши късно нощес, когато написа - " Интересно ", в отговор на догатката на консуматор на обществената мрежа, че резултатите от анкетата са били изкривени, защото евентуално е гласувано и от подправени профили в " Туитър ".

В отговор на предлагането на различен консуматор на платформата, че единствено профили със сини отметки за верификация би трябвало да вземат участие в допитвания, свързани с политиката на обществената мрежа, Мъск отговори: " Добра позиция. " Туитър " ще направи тази смяна ".

" Туитър синьо " е абонаментна услуга, която разрешава на всеки да си заплати, в случай че желае да получи синя отметка на профила си в обществената мрежа, която удостоверява, че той е достоверен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР