Милена Славова, по-позната като Кралицата на българска рокмузика, е съдена

...
Милена Славова, по-позната като Кралицата на българска рокмузика, е съдена
Коментари Харесай

Днес е Милена, утре може да е всеки от нас. Розовите ЛГБТ болшевики всъщност са кафяви

Милена Славова, по-позната като Кралицата на българска рокмузика, е съдена по тъжба от Младежка ЛГБТ организация - „ Действие “, както и две физически лица. През 2021 година тя написа във фейсбук профила си: „ Сигурна съм, че не поддържам гей парадите! Горко на естествените хора, задушаваме се към този момент от наглостта и парадирането на всякакви извратеняци. И не се оправдавам за думите си. “ Малко по-късно, в същия ден, за хомофобско е несъмнено и гостуването u в утринен блок по малкия екран, където тя споделя, че въпросната група хора се натрапват и са арогантни, а ние сме принудени да ги гледаме.

Публикацията беше докладвана поради език на омразата и беше свалена от Facebook, което обаче не усмири докладвалите я. Последваха купища обиди, закани (включително и против малолетната u дъщеря), насмешки, пародии на нейни песни и впрочем.
Дали е парадоксално, че точно лицето на бунтарството, на непримиримостта, волната птица Милена, която още преди 89-та се противеше на оковите на тогавашния режим и имаше смелостта неведнъж да приказва неща, за които тогава е можело да бъде непосредствено вкарана в пандиза, все още е застрашена с санкция точно от тези, които сякаш дефинират себе си като демократични, толерантни, борци против комунизма, е въпрос, чийто отговор е обикновен. Не, не е парадоксално, тъй като приказваме за двете страни на една и съща монета.

И в случай че вчерашните разполагаха с цялата държавна машина и посичаха брутално инакомислието още в зародиш, постоянно вкарвайки преносителите му даже в лагери, днешните са по-перфидни. Те към момента не разполагат напълно с лостовете на властта, с цел да могат да колят и бесят непосредствено, заради което разчитат най-вече на спонсори, на разнообразни НПО-та, на външно финансиране, на съчувствието на елементарните хора, на съжалението.

Някой ще каже, че Милена не е трябвало да им обръща внимание. Но точно заради прекомерната ни приемливост, стигнахме до неподозирани равнища на аномалии. Още през 2021 година, несъгласните с позицията на певицата, не просто го показаха на стената u, в което по принцип няма нищо неприятно, само че започнаха да пращат и заплашителни известия, в лесбийски групи разгласиха фотоси на щерка u, надигнаха се деятели на Демократична България, които седмици наред приканиха по стените си Славова да си получи заслуженото. Кое е заслуженото ли - съгласно някои от коментиращите, очевидно и гибел.

Точно Милена, която и до ден-днешен е асоциирана със синята концепция - в най-идеологичната u форма - е канселирана от тези, които имат наглостта да не престават да назовават себе си десни. „ Дебела “, „ гнусна “, „ боклук “, „ безличие “, „ магьосница “, „ свиня “, „ едноок циклоп “ - бяха единствено част от обидите към нея, като това са по-безобидните. В реалност валяха вулгарности на кг, а и до ден сегашен, изключително около делото, което следва, от време на време избрани групи „ дискриминирани “ се задействат, бълвайки лавина от цинизми към Милена.

А ние, ние се надявахме, че в случай че си замълчим, бурята ще ни подмине. Че това е просто следващият тренд, който има своето начало и край. И не, не приказвам за това, че има хора с друга полова ориентировка. Има, схваща, се, и постоянно ще има, както постоянно ги е имало - от време оно. Но че това към този момент не е просто право на избор кой по какъв начин ще живее живота си, а нападателен опит за натрапване на нездравословна идеология, от дълго време няма две отзиви по въпроса. ЛГБТИ не отразява просто половата ориентировка на този или оня, НПО-тата не са просто бранители на правото всеки да живее умерено и равнопоставено, приемането на избрани закони и конвенции не е просто предпочитание за баланс и поддръжка към по-незащитените, приказваме за патология. Събирането на единомишленици в церемониал, наименуван от тях самите прайд, не е единствено празненство с хора, които не желаят да са дискриминирани заради една или друга причина, от дълго време не е...

Вече е агитация - заставен си да ги приемаш с всичките им визии, заставен си да казваш на черното бяло, заставен си да си в ролята на отговорния за депресиите им, заставен си да си неприятния. Ако си срещу - хомофоб и фашист си. Колкото повече се снишаваш, толкоз по-арогантни и настъпателни стават те.

Розовите болшевики в действителност са кафяви - омазали са се до ушите с лайна, употребяват и способи, присъщи на комунистите - докладване, клюка, закани. Канселиране - както е съвременно да се споделя. Горди почитатели на първоучителите си.

А ние сме притихнали, надявайки се, че бурята ще отмине и ще изгрее слънце. Този път няма да стане по този начин, в случай че не надигнем глава, бъдете сигурни. Може да ви се костват малобройни - и те в реалност са такива спрямо нас, само че с тях са парите, с тях са редица политици, с тях са всякакви подозрителни неправителствени организации, чието финансиране е непрозрачно.

И до момента в който през днешния ден към момента имаме време изрично да се противопоставим на опитите всяка патология да бъде овластена и промотирана, на следващия ден ще е окончателно късно. Днес е Милена, на следващия ден може да е всеки един. Днес заплашват дъщерята на Милена, на следващия ден ще са нашите деца. Днес желаят да изтрият нейния Facebook, на следващия ден ще затворят нашите усти.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР