Милена Караилиева поема поста директор „Човешки ресурси“ на най-големия работодател

...
Милена Караилиева поема поста директор „Човешки ресурси“ на най-големия работодател
Коментари Харесай

Милена Караилиева е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България


Милена Караилиева поема поста шеф „ Човешки запаси “ на най-големия шеф в бранша на модерната търговия у нас – Kaufland България. На тази позиция тя ще дава отговор за стратегическото ръководство и развиването на човешкия капитал на компанията и одобряването на нейната работодателска марка.

Милена Караилиева е част от екипа на Kaufland България от 2014 година, като поредно е заемала позициите управител „ Обучение и развиване на екипа “ в дирекция „ Човешки запаси “ и управител „ Системи за ръководство на личния състав “ в дирекция „ Продажби “. Под нейно ръководство в компанията са осъществени редица новаторски и ефикасни планове в областта на ръководството на човешките запаси.

Новият шеф „ Човешки запаси “ има над 13 години опит в сферата, като преди да се причисли към екипа на Kaufland България, е работила в телеком бранша и като съветник. Милена Караилиева е магистър по „ Психология “ на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Владее британски и немски език.

„ Горд съм с избора ни, тъй като Милена въплъщава полезностите, които са в ядрото на сполучливото развиване на Kaufland – висок професионализъм, отдаденост и уместност, отношение към хората и внимание към детайла, афинитет към динамичността, непрестанно предпочитание за развиване и проактивност, само че не като самоцел, а в името на общия резултат. Вярвам, че тя е верният сътрудник за целия ни екип “, разяснява изпълнителният шеф на Kaufland България Иван Чернев.

„ Грижата за хората, тяхното развиване и задоволеност има основна роля за триумфа на всеки бизнес. Предизвикателството да се оправиш сполучливо с тази нелека задача е още по-голямо в компания, която е измежду най-големите работодатели в страната. За мен е чест, че ми се гласоподава доверие да заема тази извънредно виновна позиция “, сподели Милена Караилиева.

С екип от над 6000 души Kaufland България е в топ 5 на най-големите работодатели в страната. За да бъде лоялна за своите чиновници и атрактивна за нови фрагменти, компанията е сложила грижата за хората и тяхната задоволеност във фокуса на своята работодателска задача.В резултат на непрекъснатите си старания при започване на 2019 година Kaufland България беше отличен за Топ Работодател в България, нареждайки се измежду водещите компании в Европа, които ползват високи стандарти в ръководството на човешките запаси, изискванията на труд и развиването на чиновниците.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 59 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР