Милен Пенчев, маститият шеф на НОИ-Силистра, който Апелативният съд освободи

...
Милен Пенчев, маститият шеф на НОИ-Силистра, който Апелативният съд освободи
Коментари Харесай

Скандални разкрития за Тита! Ето колко струва кариерата й

Милен Пенчев, маститият началник на НОИ-Силистра, който Апелативният съд освободи под домакински арест, бил извънредно великодушен брачен партньор и татко, приказват в родния му град. Съпругата му Силвия, която в дунавския град познавали като „ мадам Сиси ”, не работела от години. На същото състояние била и каката на Тита. 25-годишната дама нямала нито ден трудов стаж зад тила си, само че постоянно ходела изтупана по последна мода в скъпи маркови облекла. Посещавала топ заведения и пътувала по всевъзможни екзотични дестинации.

Тита пък станала звезда около Криско. Момичето толкоз желало да се изявява пред прожекторите и да бъде видяно, че се стигнало до там да помоли баща си, да отпусне някой лев на Криско, че да може тийн любимецът да я стартира бързо и елементарно. Според източник на „ Уикенд ”, с цел да пробие Тита, татко й „ кихнал ” над 80 000 лв. по-миналата година – за студийни записи на песни, клипове, промоции. Разбира се, едва ли тези пари са от заплатата му...

Най-атрактивна от трите дами, поддържани от Милен Пенчев, била брачната половинка. Миньончето извисявало снага малко над 150 сантиметра, само че имало съвършено тяло и визия. Зад всичко това обаче стояли непрекъснатите козметични и хирургични интервенции. Още преди няколко лета русокоската, надула устни, което правело мощно усещане измежду останалите жители на Силистра. После мадам Сиси тунинговала бюста си и опънала бръчки посредством най-модерните технологии в козметиката. Ако се има вяра на мълвата със златни влакна...
Обгрижваната брачна половинка постоянно ходела на фитнес, релаксиращи разтривки, парафонови лечения, маникюр, педикюр. Никога не знаела с какви пари излиза от вкъщи си, тъй като пачките на брачна половинка й обилно се изсипвали в кокетната й дамска чанта „ Луи Вютон ” за над 3000 евро.

Мадам Сиси също си падала по скъпите облекла. Поръчвала си от уеб сайтове, пазарувала от топ бутиците във Варна и София и имала дрешник, за който редовите българки можело откровено да й завиждат. Единственият проблем с дизайнерските тоалети идвал от ниския растеж на госпожа Пенчева. Налагало се часове откакто получи и прегледа пратката, мадам Сиси да се насочи със ситна крачка към своята персонална шивачка. Жената имала дюкянче за ремонт на облекла в центъра на Градския пазар в Силистра. Именно там булката на шефа на локалния Национален осигурителен институт молела да си стесни ризите и роклите, или пък да „ барне ” ръкавите на якетата и дължината на панталоните и полите.

Финансирането на целият този женски искра и хубост излизал хилядарки на любящия брачен партньор и татко, който угаждал за всичко на брачната половинка и щерките си, само че за сметка на припечеленото от подкупите на хората. „ Милен Пенев е милионер от години! Цял град знае за парите, с които това семейство разполага. Нека прокуратурата разпореди на Национална агенция за приходите да им направи инспекция на приходите за 10 години обратно – ще видите, че няма по какъв начин да потвърдят това благоденствие, в което постоянно са тънели ”, възмущават се силистренци.

Както към този момент стана известно – името на бащата на Тита влезе в медиите посредством схемата „ СМЧ – Силно мой човек ” във връзка издаването на подправени документи за трудов стаж за приемане на висока пенсия. Тя е работила от 2017 година в регионите на Силистра и София. Доказано е, че по телефона Пенчев е диктувал на началника на отдел „ Отпускане на пенсии ” персонални данни на лица, които са желали да получават пенсии, за които нямат право. Тя е записвала на записка абревиатурата „ СМЧ – Пенчев ”, т.е. „ Силно мой човек – Пенчев ”. Бандата е припечелила милиони левове.

При познавач акцията бе арестуван Милен Пенчев, който няколко мандата е бил общински консултант в града и един мандат зам.-градоначалник. Ако се има вяра на слуховете, точно през този интервал бащата на певицата натрупал забележително финансово състояние. Това било и времето на огромните рушвети, пред които сегашната желана сума от 10 бона на калпак за приемането на миньорска пенсия бледнеела.

Милен Пенчев също имал отношение към козметиката и козметичните процедури. Редовно ходел на фитнес, спазвал избран хранителен режим. Говори се, че в никакъв случай по никакъв мотив не пропущал тренировките в залата и постоянно обилно се отплащал на треньора си за положените старания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР