МИЛАНО (AP) — Горещ триумф на червения килим на Тейлър

...
МИЛАНО (AP) — Горещ триумф на червения килим на Тейлър
Коментари Харесай

Новият креативен директор на Gucci се впуска в мъжко облекло с леко блестящи, подривни класики

МИЛАНО (AP) — Горещ успех на аления килим на Тейлър Суифт за Златен глобус за Gucci в ослепително зелено, изобретателният шеф на италианската марка се впусна в своя дебют на мъжко облекло в първия ден на Седмицата на модата в Милано в петък с ненапълно блестящи, леко подривни класики.

Втората сбирка на DeSabato De Sarno, откогато беше назначен за креативен шеф преди година, продължи да трансформира и обяснява кодовете на Gucci, с няколко визии целеустремено отразявайки септемврийския му дебют с дамско облекло: наситено, кървавочервено кожено яке върху голи крайници излъчваше пристрастеност, до момента в който тъмносиньо яке с цип с дънки или транспарантен рипсен пуловер в цвят камила говореше за градската хладина на марката. Колекцията беше озаглавена „ Ancora “, италиански за към момента или още веднъж.

Де Сарно имаше наклонност към въздържан контур и лого: двуредните якета бяха лишени от забележими клипси, тренчиите бяха дълги и стрийминг, елементарни грахови палта, върнати към утилитарното завещание на мар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР