Милан Шкриниар отказа изгоден договор миналата седмица на фона на

...
Милан Шкриниар отказа изгоден договор миналата седмица на фона на
Коментари Харесай

Интер определи цената на Шкриниар

Милан Шкриниар отхвърли преференциален контракт предходната седмица на фона на интерес от страна на ПСЖ. Въпреки че не е коментирал обществено бъдещето си, наподобява, че прекосяването към водачите в Лига 1 е негов приоритет. Според Gazzetta dello Sport тази промяна може да стане по-рано, като Интер е подготвен да продаде централния бранител за 20 милиона евро този януари.

Въпреки че клубът не желае да загуби един от най-важните си играчи, може би е рационално да завоюва пари, вместо да загуби Шкриниар посредством безвъзмезден трансфер, изключително като се има поради, че централният бранител уточни, че желае да напусне.

Загубата на Шкриниар би била огромен удар за Интер, защото словакът действа като основна фигура в тима на Симоне Индзаги. И защото останалите трима от защитниците на Индзаги доближават 30-те си години, отбранителната единица като цяло ще има потребност от ободряване това лято. Интер към този момент съумя да задържи Шкриниар един път, като централният бранител се приближаваше до присъединение към ПСЖ предходната година, само че в този момент рискува да го загуби по средата на сезона.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР