Милан продължава да води ожесточена битка за титлата в Италия,

...
Милан продължава да води ожесточена битка за титлата в Италия,
Коментари Харесай

Милан плаща солидна сума за двама от Реал Мадрид

Милан продължава да води яростна борба за купата в Италия, само че за в този момент ще би трябвало да се оправя с наличния състав. Там обаче осъзнават, че Стефано Пиоли не разполага с всичко належащо, с цел да преследва високите си цели в дълготраен проект и тъкмо затова се работи овреме по селекцията за идната акция. Испанското издание Mundo Deportivo даже уточни двама играчи от Реал Мадрид, които може да подпишат за непрекъснато с „ росонерите “.

Единият към този момент носи екипа на италианския гранд - Брахим Диаз. Испанецът прекара последните две акции чартърен на „ Сан Сиро “, откакто не съумя да се пребори за титулярно място след прехвърлянето си от Манчестър Сити през 2019 година против €17 млн. Той обаче се любува на времето си в Италия и е очевидно, че има предпочитание да остане. Той е оценен на към €22 млн.

Лука Йович е другият състезател на „ кралския клуб “, който може да облече червено-черния екип. Сърбинът е повече от несъмнено, че ще напусне през лятото с оглед обстоятелството, че Карло Анчелоти не желае да го употребява, даже когато Карим Бензема не е разполагаем. Той бе закупен против €63 млн. през 2019 година от Айнтрахт Франкфурт, след което се завърна за 6 месеца в немския отбор, само че в този момент е пристигнало времето да потърси своя нов кей. Към днешна дата централният нападател е оценен на към €18 млн.

Милан може да се снабди с двама извънредно надарени млади играчи против едвам €40 млн., стига слуховете да се окажат правилни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР